Onthaal

Terryn Vof,is een bedrijf gespecialiseerd in tuinieren gelegen in Lierde

Terryn Vof,is een bedrijf gespecialiseerd in tuinieren gelegen in Lierde. Met 15 jaar ervaring is ons bedrijf in Lierde in staat om te voldoen aan al uw eisen voor kappen, snoeien en tuinonderhoud. Meer dan 300 klanten al lieten ons hun bomen en groene gebieden onderhouden. Ons team bestaat uit 10 personen. Het vereiste aantal werknemers volgens de uit te voeren werken, verzorgen uw meerderjarige of uw kleine binnenlandse tuinprojecten.

Terryn Vof,is een  bedrijf gespecialiseerd in tuinieren gelegen in Lierde

Werken met Terryn Vof, is volgende garantie:

  • Het voordeel van een team van ervaren professionals voor uw tuinonderhoud.
  • Specifieke adviezen op maat van uw wensen.
  • Ontvang een gratis offerte.
  • De baas aanwezig op uw site.

Een informatie? Neem contact met ons op via ons formulier of per telefoon op 0478/53.07.79

Een knowhow tot uw dienst

Al het werk van tuinieren en het vellen van bomen zijn verschillend (positie, de hoogte van de bomen). Terryn Vof voert rond de zeventig vellingen per jaar uit en vele andere projecten van het tuinieren. Deze ervaring stelt ons in staat om te voldoen aan al uw verwachtingen voor uw projecten van tuinieren.

Neem contact op met ons bedrijf telefonisch of per e-mail voor al uw offerte aanvragen of meer informatie over al onze diensten beschikbaar in Vlaanderen, het Brussels gewest en in Wallonië op de volgende locaties: Brakel, Eichen, Edingen, Flobecq, geraardsbergen, Lessines, Lierde, Ninove, Sint-Genesius-Rode, Zottegem,...

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.