Snoeien

Snoeien van uw bomen en struiken door Terryn Vof

Laat het snoeien van uw bomen en struiken in de handen van professionals. Onze apparatuur laten toe net en snel werk uit te voeren. Wij werken om de vorm van de boom te behouden en deze niet te beschadigen. Wij maken er ook een punt van dat al onze werkplaatsen veilig zijn.

Snoeien

U kunt uw bomen snoeien om verschillende redenen:

  • De bomen zijn een last voor uw buurt
  • Takken bedreigen de veiligheid van uw gebouw
  • U wilt meer licht op uw terras of veranda
  • Om een mooie goed onderhouden tuin te hebben

Wij voeren alle soorten snoeiwerken uit. Volgens de boom of struik en de locatie bieden wij verschillende oplossingen van snoeien aan. Wij geven altijd de voorkeur om met respect voor de natuur te snoeien als dit mogelijk is (zacht snoeien). Wij snoeien architecturale maten als het milieu van de boom een zacht snoeien niet mogelijk maakt.

We realiseren ook de grootte van heggen en struiken. Als u wilt dat een volledige boom geveld wordt, kunt u onze vellen pagina raadplegen voor informatie over de service die wij bieden. Neem gerust contact met ons op voor al uw meldingen voor uw snoeiwerk op de volgende locaties: Brakel Eichen, Edingen, Vloesberg, Geraardsbergen, Lessines, Lierde, Ninove,Sint-Genesius-Rode, Zottegem,...

Een informatie? Neem contact met ons op via ons formulier of per telefoon op 0478/53.07.79

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.