Tuinonderhoud

Uw tuin onderhouden in Lierde

Terryn Vof voert het onderhoud van uw tuin uit in Lierde, Geraardsbergen, Edingen ,..... alles binnen een straal van +- 70 km rond lierde. voor grotere projecten buiten om mag u ook steeds gerust contact met ons opnemen. Wij garanderen een verzorde tuin het hele jaar door.

Tuinonderhoud

Voor onze diensten kappen en snoeien, vragen wij u de specifieke pagina’s te raadplegen.

Onze park en tuin onderhoudsdiensten omvatten:

  • Grootte van struiken, heggen, rozen, enz.
  • Onderhoud en maaien gazon
  • Wieden van onkruid
  • Onderhoud van bloemperken
  • Alle soorten onderhoud van groene ruimtes

15 jaar ervaring in het onderhoud van de tuin.

Ga naar een vertrouwde partner voor het onderhoud van uw exterieur. Wij verzorgen het onderhoud, maar ook de verwijdering van uw groenafval, wordt door ons verzorgd.

U wilt gebruik maken van een team van professionals voor het vellen van bomen of snoeien in uw tuin? Wij staan tot uw beschikking voor al uw behoeften. Dit alles omvat volgende taken, het uitvoeren van de werken, verwijdering groenafval en takken en het transport hiervan, alles volgens de wensen van de klant uitvoeren, enz.

We werken in de volgende steden in Vlaanderen, Brussel en Wallonië: Brakel Eichen, Edingen, Vloesberg, Geraardsbergen, Lessines, Lierde, Ninove, Rhode-St-genèse, Zottegem,........ Contacteer het tuinbedrijf Terryn Vof nu via e-mail of via ons formulier op de contactpagina.

Een informatie? Neem contact met ons op via ons formulier of per telefoon op 0478/53.07.79

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.